SUMO 3 ISTUTTAVA NAHKASOHVA

SUMO on saanut nimensä sen pehmeän ja muhkean istuinosan mukaan. Sohvan täyteläiset pehmusteet ja vastustamaton pehmeys kutsuu syleilyynsä ja tarjoaa miellyttävän istuinmukavuuden, Myötäilevät pehmusteet muotoutuvat yksilöllisesti istujan mukaan ja takaavat mukavan ja rennon oleskelun. Sohvan tukeva ja ryhdikäs metallirunko sekä sirot jalat yhdessä muhkeiden pehmusteiden kanssa anatavat kokonaisuudelle miellyttävää visuaalista kontrastia. Kaksoistikkaukset nahkaverhoilussa sohvassa viimeistelevät sohvan näyttävän ulkonäön.

Olemme suunnitelleet Sumon yhteistyössä  designduo TuominenPatel kanssa.

Kuvan sohva on verhoiltu ruskealla ruskealla Lena-nahalla. Saatavana myös muilla väreillä.
Sumo voidaan myös verhoilla haluamallasi kankaalla tai nahalla. Täältä voit tutustua omiin varastossa olevaan kangas- ja nahkavalikoimiin.

Tuotteen mitat
Kokonaispituus: 210
Sisämitta ilman käsinojia: 155
Istuinkorkeus: 42
Istuinsyvyys: 64
Runkosyvyys: 104
Korkeus: 81
Jalan korkeus: 17

Tuotetiedot
Sumo on kiinteästi verhoiltu sohva, jossa istuma-asento on suunniteltu rennoksi, mutta samalla ryhdikkääksi. Istuimissa pehmusteena on muotoutuva memoryfoam ja kimmoisa HR-vaahtomuovi. Selkätyynyt ovat pehmustettu paksulla pehmeällä vaahtomuovilla ja vanukerroksella. Sohvan runko kiinteä ja vahva teräsputkirunko, joka on jauhemaalattu mustaksi. Sohvan jalan korkeus on 17cm.

Sumo 3 istuttava nahkasohva

3400€

TUOTETIEDOT
Pituus: 210
Sisämitta: 155
Korkeus: 81
Istuinkorkeus 42
Istuinsyvyys: 64
Verhoilu: Aitonahka Amalfi

Poista

Tämä sohva kotiisi 3-4 viikossa

Kysyttävää? Soita
06 450 7800

Ota yhteyttä