SUMO 3 ISTUTTAVA SOHVA BUKLEE-KANKAALLA

SUMO on saanut nimensä sen pehmeän ja muhkean istuinosan mukaan. Sohvan täyteläiset pehmusteet ja vastustamaton pehmeys kutsuu syleilyynsä ja tarjoaa miellyttävän istuinmukavuuden, Myötäilevät pehmusteet muotoutuvat yksilöllisesti istujan mukaan ja takaavat mukavan ja rennon oleskelun. Sohvan tukeva ja ryhdikäs metallirunko sekä sirot jalat yhdessä muhkeiden pehmusteiden kanssa anatavat kokonaisuudelle miellyttävää visuaalista kontrastia. istuimissa pehmusteena on muotoutuva memoryfoam ja kimmoisa HR-vaahtomuovi. Selkätyynyt ovat pehmustettu paksulla pehmeällä vaahtomuovilla ja vanukerroksella. 

Olemme suunnitelleet Sumon yhteistyössä  designduo TuominenPatel kanssa.

Kuvan sohva on verhoiltu vaalealla Bond-kankaalla. Saatavana myös muilla väreillä.

Sumo voidaan myös verhoilla haluamallasi kankaalla tai nahalla. Täältä voit tutustua omiin varastossa olevaan kangas- ja nahkavalikoimiin.

Tuotteen mitat

Kokonaispituus: 210

Sisämitta ilman käsinojia: 155

Istuinkorkeus: 42

Istuinsyvyys: 64

Runkosyvyys: 104

Korkeus: 81

Jalan korkeus: 17

Tuotetiedot

Sumo on kiinteästi verhoiltu sohva, jossa istuma-asento on suunniteltu rennoksi, mutta samalla ryhdikkääksi. Istuimissa pehmusteena on muotoutuva memoryfoam ja kimmoisa HR-vaahtomuovi. Selkätyynyt ovat pehmustettu paksulla pehmeällä vaahtomuovilla ja vanukerroksella. Sohvan runko kiinteä ja vahva teräsputkirunko, joka on jauhemaalattu mustaksi. Sohvan jalan korkeus on 17cm.

Sumo 3 istuttava sohva

2990,00 

TUOTETIEDOT
Pituus: 210
Sisämitta: 155
Korkeus: 81
Istuinkorkeus 42
Istuinsyvyys: 64
Verhoilu: Buklee-kangas, Bond

Tämä sohva kotiisi 3-4 viikossa

Kysyttävää? Soita
06 450 7800

Ota yhteyttä