Projektisisustaminen ammattilaisille

Jokainen projekti on oma uniikki kokonaisuutensa. Niin ovat myös projektisisustamiseen tarjoamat ratkaisumme. Kysy ja ihmettele tuotteitamme, kerro tarpeesi. Monesti tuotteemme sopivat sellaisinaan, vain julkisten tilojen materiaaleihin vaihtamalla, julkitilaprojekteihin. Toisinaan muokkaamme suunnittelijoiden toiveiden mukaan kalusteiden kokoja ja asennamme esimerkiksi runkoihin läpivientejä sähköpistokkeita varten.

Asiakkaille tänä päivänä yhä useammin merkitsee tuotteen kotimaisuus. Soft-Kalusteen tuotteet valmistetaan Suomessa, Ilmajoella. Niiden takana on vahva suomalaisten kädentaitajien osaaminen. Pyrimme lähtökohtaisesti valmistamaan tuotteet lähes kokonaan kotimaisista raaka-aineista, materiaalivalinnoista riippuen.

 

TUOTERYHMÄMME PROJEKTISISUSTAMISEEN

Sohvat | Nojatuolit |  Metrisohvat |  Rahit |  Sängyt

 

MATERIAALIT JULKISEEN TILAAN

Valikoimastamme löytyy kattavasti julkiseen tilaan soveltuvia materiaaleja. Sohvat ja nojatuolit tuolit voidaan verhoilla paloturvallisilla kankailla. Yhteistyökumppaniemme kautta löytyy satoja erilaisia kangasvaihtoehtoja, jotka täyttävät Sl1 luokan kriteerit. Sohvien pehmusteiksi voidaan asentaa myös paloturvalliset SL1-standardin täyttävät pehmusteet.

KALUSTEET NOPEALLA TOIMITUKSELLA

Projekteissa aikataulu ja siinä pysyminen on tärkeää. Kun valitset meidät kumppaniksesi projektisisustuksessa, voit varmistua että ainakin kalustetoimitusten osalta aikataulut pitävät. Normaali toimitusaikamme vakiomittaisilla tuotteillemme on 4 viikkoa tilauksesta. Mittatilaussohvissa ja muissa erikoismittaisissa tuotteissa on toimitusaikamme 5-6 viikkoa.

MITTATILAUSSOHVAT TILAAN KUIN TILAAN

Osaa mallistomme sohvia voidaan räätälöidä myös mittojen mukaan. Vakiopituuksien lisäksi sohvan mittoja voidaan tarpeen tullen kasvattaa ja pienentää. osa malleistamme on kiinteästi verhoiltuja, osassa tyynyt ovat irtonaiset ja käännettävät ja osassa jopa verhoiltu on täysin irroitettavissa.

TUTUSTU MALLISTOOMME