Arvoina
kestävyys ja
ekologisuus

Lähtökohtana suunnittelulle on ergonomia, kestävyys ja näyttävä ulkonäkö, ekologisuutta unohtamatta.

Suomalainen
huonekaluyritys
pohjanmaalta

Soft-Kaluste on pohjalainen palveleva perheyritys, joka valmistaa huonekaluja omalla tehtaallaan Ilmajoella. Juuremme pohjautuvat suomalaisiin huonekaluvalmistuksen käsityöperinteisiin, joita haluamme vaalia myös tulevaisuudessa. Meille on kunnia tarjota käsityöosaajille työpaikkoja ja ylläpitää heidän ammattikuntiaan. Teemme läheistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, jotka ovat olleet tärkeä osa toimintaamme jo vuosia. Toimintaamme kuvastaa pohjalainen rehtiys kaikkia kohtaan. Sanoihimme – ja sohviimme voi luottaa.

Ryhdikkäitä ja
ergonomisia
huonekaluja

Käsityönä valmistetuissa huonekaluissamme on kiinnitetty erityisesti huomiota huonekalujen käyttömukavuuteen. Huonekalujen muotoilussa taidamme oikeiden mittasuhteiden löytämisen ja osaamme käyttää juuri oikeita materiaaleja, jotta saamme sohvistamme ryhdikkäitä istua ja sängyistämme miellyttävän pehmeitä nukkua. Hyvin ryhtinsä pitävät sohvamme ovat luotu heille, jotka hakevat sohvalta miellyttävää istuintuntumaa.

Kodikkaan
skandinaavinen
tyyli

Huonekalumme edustavat kodikasta ja ajatonta skandinaavista tyyliä. Koti on ihmiselle tärkeä paikka ja meistä jokainen ansaitsee kotiinsa kotimaiset huonekalut, jotka ovat muotoilultaan ja käyttöominaisuuksiltaan pitkäikäisiä.

Huonekalujemme ulkonäössä lämminhenkistä kodikkuutta tuovat pehmeät muodot ja puun suosiminen näkyvissä runko-osissa. Huonekalumme viehättävätkin ulkonäöltään erityisesti aikuista makua. Viimeisten trendien sijaan huonekaluissamme korostuvat tyylikkyys sekä elämiseen mukavuutta tuovat käyttöominaisuudet. Sohvamme ovat olohuoneiden keskipisteitä, joihin on mukava levähtää istumaan ja hengähtämään.