Sohvansuunnittelu-ohjelma

Suunnittele juuri sinun kotisii sopiva sohva helppokäyttöisellä sohvansuunnittelu-ohjelmallamme.

Suunnitteluohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Voit suunnitella lukuisista sohvan kokoonpanoista juuri sinulle sopivan kokoonpanon. Voit valita mieleisesi käsinojan sekä jalkamallin. Lisäksi voit valita sohvaasi verhoilun useista erivaihtoehdoista.

Voit suunnitella sohvan allaolevista kokoonpanoista

Alias

Alias sopii muotoilultaan runsaampaan sekä minimalistiseen sisustukseen. Modulit ja kolme erilaista käsinojamallia sekä kaksi istuinsyvyyttä mahdollistavat Aliaksen muunneltavuuden. Korkea kauniisti muotoiltu jalkaa antaa ilmavan vaikutelman ja helpottaa siivousta. Aliaksesta on mahdollista räätälöidä myös erikoismittainen sohva haluamillasi mitoilla.

Knox

Knox on muotoilultaan tyylikkään muodokas. Miellyttävän istumamukavuuden takaa ryhdikäs istuma-asento sekä laadukas ja kimmoisa muotoonvalettu kylmävaahtotyyny. Kiinteästi verhoiltu Knox säilyttää ryhtinsä vuosia.

Juno

Juno on moderni ja rento sohva, jossa on mukava oleilla. Yleisilmeeltään puhdaslinjainen Juno sopii pelkistettyyn sekä runsaan kodikkaaseen sisustukseen. Juno on suunniteltu löhösohvaksi jossa istuinsyvyys on normaalia syvempi. Junon verhoilu on irrotettava. Irtoverhoilun ansiosta päälliset voidaan irroittaa ja pestä. Irroitus ja takaisin asentaminen on helppoa rungon pohjassa olevan tarrakiinnityksen ansiosta.

Yona

Yona on muotoilultaan tyylikkään muodokas. Miellyttävän istumamukavuuden takaa ryhdikäs istuma-asento sekä laadukas ja kimmoisa muotoonvalettu kylmävaahtotyyny. Kiinteästi verhoiltu Yona säilyttää ryhtinsä vuosia. Irroitettavat selkätyynyt helpottavat puhdistusta.