Houkutteleva oleskelupaikka kodin sydämessä

Sohvan tarkoitus on tarjota rentouttavia hetkiä koko perheelle. Kulmasohva mallistomme sohvista voit suunnitella juuri teidän näköisenne sohvan.

TILAUSTYÖNÄ SINULLE
Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä valitsemallasi verhoilulla. Osassa sohvistamme pääset vaikuttamaan myös istuin- ja selkäpehmusteisiin sekä sohvan jalan malliin.

Moduuli- ja kulmasohvat

Kruunaa olohuoneesi näyttävällä ja mukavalla kulmasohvalla

Mallistomme kulmasohvat ja moduulisohvat ovat räätälöitävissä aina tilaan kuin tilaan sopivaksi. Erinomaisen istuinmukavuuden takaa ergonominen muotoilu, laadukkaat istuinpehmusteet ja selkäpehmusteet joista löydämme varmasti juuri sinulle sopivan pehmusteen.

Kaikki kulmasohvamme ovat verhoiltavissa valitsemallasi kankaalla tai nahalla. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia verhoiluvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valmistamamme sohvat ovat takuulla suomalaista käsityötä. Kaikki sohvamme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

 

Sohvat

Laajasta sohvamallistostamme löydät unelmiesi sohvan niin kotiin, kuin mökillekin Mallistomme sohvat ovat räätälöitävissä aina tilaan kuin tilaan sopivaksi. Olipa haaveissasi 2- tai 3-istuttava sohva, divaanisohva, kulmasohva, moduulisohva, tai vuodesohva, löydät meiltä aina sopivan sohvan juuri sinulle.