Kodin asukkaiden lempipaikka

Kodikas ja ajaton sohva on kodin keskipiste. Sohviemme pehmeät muodot ja oikeat mittasuhteet houkuttavat rentotumaan.

TILAUSTYÖNÄ SINULLE
Kaikki tuotteemme valmistetaan aina tilaustyönä valitsemallasi verhoilulla. Osassa sohvistamme pääset vaikuttamaan myös istuin- ja selkäpehmusteisiin sekä sohvan jalan malliin.

Sohvat

Kruunaa olohuoneesi näyttävällä ja mukavalla sohvalla

Laajasta sohvamallistostamme löydät unelmiesi sohvan niin kotiin, kuin mökillekin. Mallistomme sohvat ovat räätälöitävissä aina tilaan kuin tilaan sopivaksi. Olipa haaveissasi 2- tai 3-istuttava sohva, divaanisohva, kulmasohva, moduulisohva, tai vuodesohva, löydät meiltä aina sopivan sohvan juuri sinulle.

 Erinomaisen istuinmukavuuden takaa ergonominen muotoilu, laadukkaat istuinpehmusteet ja selkäpehmusteet, joista löydämme varmasti juuri sinulle sopivan pehmusteen. Kaikki kulmasohvamme ovat verhoiltavissa valitsemallasi kankaalla tai nahalla. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia verhoiluvaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valmistamamme sohvat ovat takuulla suomalaista käsityötä. Kaikki sohvamme valmistetaan omalla tehtaallamme Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Kulmasohvat

Mallistomme kulmasohvat ja moduulisohvat ovat räätälöitävissä aina tilaan kuin tilaan sopivaksi. Erinomaisen istuinmukavuuden takaa ergonominen muotoilu, laadukkaat istuinpehmusteet ja selkäpehmusteet, joista löydämme varmasti juuri sinulle sopivan pehmusteen. Kaikki kulmasohvamme ovat verhoiltavissa valitsemallasi kankaalla tai nahalla. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia verhoiluvaihtoehtoja jokaiseen makuun.